Retreats

Beautiful Bali Hatha Yoga Weken null
(English version below)

Altijd al zin gehad in een weekje yoga op Bali?
Vanaf 2014 worden inspirerende yogaretraites georganiseerd In Lotus Sherab Yogacenter. In kleine groepen van maximaal 8 personen wordt Hatha yoga in een ontspannen sfeer beoefend, met veel persoonlijke aandacht van yogadocente Yvonne. Je yogabeoefening wordt er door verdiept en verrijkt.

null     null

Wat kun je verwachten?
- 9 Hatha yoga- en meditatiesessies van 1,5 uur
- traditionele Balinese massagebehandeling
- bijzonder excursieprogramma met daarin dolfijnen spotten, waterval
wandeltour, balinese kookworkshop of snorkelen (afhankelijk van de
voorkeur van de groep) en het meemaken van een Balinese hindoe ceremonie.

Waar verblijf je?
Tijdens de retraiteweek verblijf je in een eenpersoonskamer in een gezellig hotel aan het strand, vrijwel naast het yogacenter gelegen. Je ontbijt na de ochtendyogasessie samen met elkaar op het yogacenter.

Goed om te weten
De retraites gaan al door bij 4 personen. Een aantal data liggen voor 2014 (zie hieronder) vast. Maar wil je samen met bijvoorbeeld je (yoga)vriendinnen een weekje plannen buiten deze data om, dan kan dat ook. Mail je voorkeursdata door en je hoort zsm een reactie, eea afhankelijk van de beschikbaarheid van de overnachtingen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep vinden de yogasessies in het Nederlands of in het Engels plaats.

De kosten
De prijs van deze unieke Beautiful Bali yoga-ervaring bedraagt 650 euro. Dit is inclusief het aangeboden excursieprogramma, accommodatie, ontbijt en twee avondmaaltijden.
Exclusief zijn de vlucht, vervoer van en naar het vliegveld (ca 3 uur reistijd), de lunches en de vier resterende avondmaaltijden. Deze kun je gebruiken in het hotel of je gaat naar één van de vele restaurantjes in het centrum van Lovina, circa 2 km van het yogacenter en het hotel.

Data 2014
Zo 18 mei – za 24 mei
Zo 22 juni – za 28 juni
Zo 21 september – za 27 september
Zo 26 oktober – za 1 november

Aanmelden
Stuur een mail naar info@lotussherabyoga.com (yvonne) voor meer jnformatie en om je aan te melden. Na bevestiging van je inschrijving word je gevraagd om 50% van het bedrag over te maken. Het restantbedrag vier weken voor aanvang van de retraite.

null     null

Beautiful Bali Hatha Yoga Retreat null

In 2014 we offer Beautiful Bali Yogaretreats at Lotus Sherab Yogacenter. In small groups of maximum 8 persons you can deepen your yogapractise. During this week we will take you on a inspiring journey through the Bali Hindu Culture and Nature as well.

What can you expect?
- 9 hatha yoga & meditation sessesions of 1,5 hour
- a traditional Balinese massage
- spotting dolphins in the Bali Sea,
- a waterfall trekking through the rice fields and authentic villages,
- snorkling and/or cookingclass
- experiencing a traditional Balinese Hindu ceremony.

Accommodation
You will stay in a single room in a cozy hotel nearby the yogacenter.
You have breakfast after the morning yogasession at the yogacenter.

Dates
Sun 18 May – Sat 24 May
Sun 22 June – Sat 28 June
Sun 21 September – Sat 27 September
Sun 26 October – Sat 1 November

You want to choose your own date? You can! Join with a minimum of 4 friends and we will look into it if we can fulfill your wish.

Cost
The price is 650 euro and is including everything described above and two meals. The rest of the meals, your flight and transport from and to the airport is on your own account.